kecskeméti-baptista-gyülekezet-youtube-élő
  1. Filmek
  2. Megvannak a PlayStation Plus májusi ingyen játékai | 24.hu
  3. Megvannak a PlayStation Plus júliusi ingyen játékai | 24.hu
  4. Microsoft Xbox Live Gold 12 Month Membership - 12 hónap - digitális - Microsoft - Gamer Barlang
  5. Mától tényleg ingyen van az ingyen játék Xboxon | 24.hu

A jutalmak: exkluzív PS4-es dinamikus téma és PSN-avatar, a bónusz pedig újfent 3 további exkluzív PSN-avatar. És nem találjátok ki, hogy ha minden cél teljesült, a résztvevők minden hét végén újabb avatarokat és témákat kapnak! A nevezésről és magáról a játékról itt olvashattok bővebben. Természetesen idén is lesz Days of Play Celebration Sale, azaz nagy vásár, akció a PlayStation Store-ban és más boltokban PS-termékekre, de erről majd később tájékoztat minket a Sony. És jön az ingyenes multis hétvége is, amelynek keretében PS Plus-előfizetés nélkül is játszhatunk online játékokkal. Végül, de nem utolsósorban május 14-én teszik közzé, hogy milyen témában kerül megrendezésre egy speciális Share of the Week. Forrás: PS Blog.

Filmek

Új szolgáltatást indít a Sony PlayStation Collection Plus néven: egy olyan játékválogatást, amibe a PS4-re készült legjobb szoftvereket találhatjuk. Szerda késő este megtudhattuk, mennyibe kerül majd a PlayStation 5 kétféle változata, és azt is, mikortól lehet majd megvásárolni ezeket a konzolokat. A Sony szót ejtett a PlayStation Plus Collection nevű szolgáltatásáról is, amin keresztül a PlayStation 4-re készült legjobb játékokat érhetik majd el a felhasználók. Az Xbox Game Pass mintájára létrehozott újdonság a PlayStation Plus havi előfizetéséért cserébe enged majd hozzáférést a játékokhoz, méghozzá az első körös bejelentés szerint egy igen terjedelmes választékhoz. A cég szerint a letöltés után az alábbi játékokba foghatunk majd bele: Batman: Arkham Knight Battlefield 1 Bloodborne Days Gone Detroit: Become Human Fallout 4 Final Fantasy XV God of War (2018) Infamous Second Son The Last Guardian The Last of Us Remastered Monster Hunter World Mortal Kombat X Persona 5 Ratchet & Clank Uncharted 4: A Thief's End Until Dawn Ha ezekhez hozzávesszük, milyen játékok érkeznek már kifejezetten a PS5-re, kijelenthetjük: az új konzol tulajdonosai egy darabig biztosan nem fognak unatkozni.

Megvannak a PlayStation Plus májusi ingyen játékai | 24.hu

Free to Playnek, azaz ingyen játszhatónak nevezzük azon programokat, amiknek a letöltéséért nem kell fizetni, sőt maga a program is szabadon használható ezt követően, viszont mikrotranzakciókra, kisebb összegek elköltésére adott a lehetőség (ebből van a fejlesztőnek/kiadónak bevétele) – de nem kötelező. Az ingyen játék konzolokon viszont eddig nem volt ingyen, hiszen fizetni kellett az online funkciókat elérhetővé tévő olyan szolgáltatásokért, mint Xboxon konzolokon az Xbox Live Gold vagy PlayStation gépeken a PlayStation Plus. Ennek viszont ma vége, legalábbis a Microsoft gépein, hiszen a redmondi cég bejelentette, hogy a mai naptól a Free to Play játékok használatához nem szükséges az Xbox Live Gold tagság megléte, a kategóriába tartozó programokkal mostantól tényleg egyetlen fillér kifizetése nélkül lehet játszani, méghozzá online is. Ezen lépésnek köszönhetően mától ötvennél is több Free to Play programmal lehet valóban ingyen játszani az Xbox One és Xbox Seriex X és S konzolokon, többek között olyan címekkel, mint a Call of Duty: Warzone, a Fortnite, az Apex Legends, a Rocket League, a Warframe, a Path of Exile, a Roblox vagy éppen a World of Tanks.

Megvannak a PlayStation Plus júliusi ingyen játékai | 24.hu

  • Megvannak a PlayStation Plus májusi ingyen játékai | 24.hu
  • Ps plus 14 nap ingyen teljes
  • Feltöltökártya 2021 július ajánlatok | ÁrGép ár-összehasonlítás

Microsoft Xbox Live Gold 12 Month Membership - 12 hónap - digitális - Microsoft - Gamer Barlang

Közel egy hónapig kérhető örökre PlayStation konzolokra a sikerjáték. Remek nap virradt a Horizon Zero Dawnról lemaradt konzolos játékosokra, a Sony-féle Play at Home promóció keretében a PlayStation 4-tulajok közel egy hónapon keresztül ingyen és örökre beszerezhetik azt a PlayStation Store-ban. A PS5-tel rendelkezők mindig is hozzáférhettek felár nélkül a játékhoz, benne van a PS Plus Collectionben, de ők is hozzáadhatják a klasszikus módon a játékkönyvtárukhoz. Horizon Zero Dawn Forrás: Sony "A Föld már nem a miénk. Egy korban, amikor a vidéket Gépek járják, és már nem az ember az uralkodó faj a bolygón, Aloy, a fiatal vadász útra indul, hogy beteljesítse sorsát. Ebben az elvadult poszt-apokaliptikus világban, az elfeledett civilizáció természet-benőtte romjain az emberiség maradéka primitív vadászó-gyűjtögető törzsekben él. Azonban még az új vadonban sem az ember az úr – a Gépek, ezek az ismeretlen eredetű, félelmetes mechanikus lények elbitorolták az uralmát" – olvasható a játék leírásában.

Mától tényleg ingyen van az ingyen játék Xboxon | 24.hu

Vásárolj Playstation Plus előfizetést feltöltőkártyával Vásárolj Playstation Plus kártyát online, és hosszabbítsd meg biztonságosan a PS Plus tagságod, vagy indíts egy újat. Nincs szükség a bankszámlaadataidra, és a váratlan költségektől sem kell félned. Ahogy felhasználtad a feltöltőkártyádon lévő összeget, abból már nem tudnak többet levonni az előfizetésre. Ilyen egyszerű! És a legjobb rész, hogy fel se kell állnod a kanapéból, hogy elő tudj fizetni erre a kötöttségek nélküli tagságra. Vásárold meg bármikor, a nap 24 órájában, és már küldjük is a beváltókódodat az e-mailedre. Playstation Plus kód azonnali kézbesítéssel Válaszd a 3 vagy 12 hónapos tagságot, és fizess elő a több mint 68 biztonságos fizetési mód egyikével. A vásárlást követően azonnal megjelenik a PS Plus kódod a képernyőn, illetve az e-mail fiókodban a számláddal együtt. Nyomtasd ki ajándékkártyának, vagy váltsd be másodpercek alatt a Playstation fiókodban. Kérdésed van a kódbeváltással kapcsolatban? Írj nyugodtan az ügyfélszolgálatunknak chaten, Facebook Messengeren vagy e-mailben, és örömmel segítenek neked.

Ezt a játékot még online is lehet élvezni, akár 31 másik felhasználó társaságában, ráadásul valamiféle battle royale játékmód is van hozzá. Az Epic Games Store aktuális ingyenes játéka a Pine, ami kifejezetten érdekesnek tűnik. Ez egy hátulnézetes, nyílt világú pályát használó akció-kalandjáték, melyben a főszereplő srác emberi törzsének próbál otthont keresni egy intelligens állatokkal által benépesített világban. Itt nem csak harcolni, hanem felfedezni, kereskedni és szövetségeket kialakítani is kell a mindenféle antropomorf állatok törzseivel. A Pine nem csak a színes grafikája, hanem a játékmenete miatt is a Breath of the Wilrdra emlékeztet, szóval a PC-s közönség számára hiánypótló élmény lehet.

Idén is lesz közösségi ünnep Frissítve 2021. május 14. 08:26 Publikálva 2021. május 11. 19:48 A Sony évente megtartja a Days of Playt, a játékosközösség szokásos ünnepét, amelynek keretében újabb akciók várnak majd ránk, ha nem lett volna elég a jóból már eddig is. De hát akciós játékokból vagy ajándékokból soha nem elég, nemde? Ezúttal még több közösségi eseményre és persze jutalomra számíthatunk, na meg ingyen multizhatunk is. Lássuk a részleteket! Egyrészt ismét lesz PlayStation Player Celebration, amelynek keretében a játékosok versenyezhetnek egy-egy közös cél eléréséért, de még ennél is fontosabb, hogy exkluzív PSN-avatarokat és PS4-es témákat nyerhetnek. Mától május 31-ig lehet regisztrálni ezen az oldalon, ha részt akarunk venni a megmérettetésen. Az első kör május 18-án kezdődik, és ezen kívül még 2 ilyen lesz. Különböző heti közösségi célok vagy versenyszámok várnak ránk, amelyekben PS4-es és PS5-ös játékokkal is részt lehet venni. A Games Goal keretében X mennyiségű játékkal kell játszani, amelyek elérhetők az említett platformokon, és duplázódik a pontszámunk, ha a barátlistánkon szereplő felhasználókkal együtt játszunk (persze ehhez szükség van arra, hogy ők is regisztráljanak).

A PlayStation®;Network pénztárcát hitelkártya nélkül, egyszerűen fel lehet tölteni. Töltsd fel PSNSM pénztárcádat, és vásárolj exkluzív... Szállítási idő: 1 nap Ft 3 000 + 1480, - szállítási díj* World of Tanks Xbox 360 LIVE feltöltõkártya 300 cseh korona értékben - 300(MSXP419511) Szállítási idő: Azonnal átvehetõ Ft 3 990 + 1 490 szállítási díj* A PlayStation®;Network pénztárcát hitelkártya nélkül, egyszerűen fel lehet tölteni. Szállítási idő: 1 nap Ft 4 500 + 1480, - szállítási díj* A PlayStation®;Network pénztárcát hitelkártya nélkül, egyszerűen fel lehet tölteni. Szállítási idő: 1 nap Ft 6 000 + 1480, - szállítási díj* Platform: PlayStation 4, Korhatár besorolás (PEGi): Korhatár nélkül, Különleges jellemzők: PlayStation Plus tagság szükséges! Szállítási idő: 1 nap Ft 6 000 + 990 szállítási díj* Sony PSN PlayStation Plus 90 napos feltöltőkártya (PS4) Szállítási idő: Rendelésre, 2-4 munkanap Ft 7 310 + 1 450 szállítási díj* Szállítási idő: 3 munkanap Ft 7 379 Szállítási díj min. 995* A PlayStation Plus a Sony előfizetős online szolgáltatása.